HATAY / ANTAKYA - Anayazı İlkokulu

Anayazı İlkokulu

Anayazı Mahallesi Antakya HATAY
Vizyon
Bilgi toplumunun gerektirdiği becerilere sahip, sağlıklı ve mutlu bireyler yetiştirmek.
Misyon
Öğrencilerimizi ; ülkesine karşı görev ve sorumluluklarını bilen ve bunları davranış haline getiren, yapıcı, yaratıcı, verimli ve mutlu kişiler olarak yetiştirmek;
Güvenli ve kaliteli bir eğitim öğretim ortamı hazırlamış olmamız
Öğretim Şekli :İkili
Derslere Başlama:07:30 Ders Bitimi:17:30
Ulaşım
Toplu taşıma ile okulumuza çok rahat bir şekilde şehir merkezinden 20 dakikada gelinebilir. Okulumuz Mustafa Kemal Üniversitesi´ne 2km. mesafededir. Ulaşım ve barınma açısından sorun yoktur.
Yerleşim Yeri
Yerleşim yerimiz mahalledir, Her türlü imkanın (sağlık ocağı, fırın ,kasap, eczane market bakkal lokanta ) bulunduğu bir yerleşim yeridir.
12 km.
Yurtdışı Proje Faaliyetleri
Okulumuzda Erasmus+ "Drama İle Hayatı Öğreniyorum" Projesi yürütülmüştür. Okulumuzda Erasmus+ "Cultural Treasure Chests" Projesi yürütülmüştür. Ayrıca, okulumuz bir eTwinnig okuludur.